Μοντέρνο τραγούδι

Στόχος του μαθήματος είναι να δοθεί στους αποφοίτους η δυνατότητα δημιουργίας καριέρας στο χώρο του τραγουδιού. Πέραν της τεχνικής στο αρχικό στάδιο της εκπαίδευσης διδάσκονται τα διαφορετικά στυλ του σύγχρονου τραγουδιού και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ρεπερτόριο που ο κάθε σπουδαστής επιλέγει (jazz - pop - rock, latin, έντεχνο ελληνικό και θεατρικό τραγούδι).

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να ενταχθούν σε κάποιο από τα πολυάριθμα μουσικά σύνολα και να εμφανιστούν σε συναυλίες.

Διάρκεια σπουδών και εβδομαδιαία χρονική διάρκεια μαθημάτων:
Οι σπουδές χωρίζονται σε οκτώ επίπεδα.
Τα μαθήματα είναι ατομικά, με εβδομαδιαία χρονική διάρκεια 40'.

ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ
Η φωνητική αποτελεί πλέον ένα σοβαρό στόχο για πολλούς. Μια προοπτική καριέρας που απαιτεί, όχι μόνο ταλέντο, αλλά γνώση και οργάνωση. Ένας ολοκληρωμένος τραγουδιστής πρέπει να έχει την πείρα να αντιμετωπίζει τη φωνή του σαν ένα μουσικό όργανο, το οποίο θα εξελίσσει σε συνδυασμό με τα σωματικά και πνευματικά του προσόντα.

Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, μετά από πείρα χρόνων διδασκαλίας της φωνητικής, οργανώσαμε το ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης που χρειάζεται κάποιος για να αντιμετωπίσει την καριέρα του σοβαρά.

Έτσι εκτός από το ιδιαίτερο μάθημα φωνητικής, ο σπουδαστής μαθαίνει το μουσικό όργανο που επιλέγει, ρεπερτόριο, μουσική θεωρία, εξασκεί το αυτί του, σπουδάζει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό και τραγουδά με συγκροτήματα μαθητών δίνοντας συναυλίες καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το εντατικό τμήμα μοντέρνας φωνητικής έρχεται να δώσει στους σπουδαστές αυτό που χρειάζονται: γνώση και πείρα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Το τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού έχει στο ενεργητικό του επιτυχημένες συναυλίες σε συνεργασία με μουσικά σύνολα του Τομέα Μοντέρνας Μουσικής του Ωδείου, ενώ μαθητές του έχουν ήδη ξεκινήσει συνεργασία με δισκογραφικές εταιρείες.

✔️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ αναφέροντας στο "Θέμα" το μοντέρνο τραγούδι και την πόλη - περιοχή κατοικίας σας.