ΜΑΘΗΜΑΤΑ Cubase Courses

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, το Cubase αντιπροσωπεύει την αιχμή της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας και παρέχει μοναδικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή κάθε είδους μουσικής. Γι' αυτό άλλωστε και το συναντάμε σε κάθε Studio.Το Cubase Certification Course παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να ενισχύσουν της γνώσεις τους στην μουσική παραγωγή, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη έκδοση του κορυφαίου λογισμικού της Steinberg, το Cubase Pro.

Το μάθημα ξεκινά με την εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας και τις δυνατότητες του Cubase. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ηχογραφούν και να επεξεργάζονται Midi και Audio εκτελέσεις, ενώ παράλληλα ακούν και εμπεδώνουν το μουσικό και ηχητικό αποτέλεσμα, διαφορετικών πρακτικών στην ηχογράφηση και επεξεργασία.

Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο υλικό οι σπουδαστές εξοικειώνονται με τεχνικές μίξης χρησιμοποιώντας τα equalizers, τους δυναμικούς επεξεργαστές, τα εφέ και το automation για να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή παραγωγή, έτοιμη για ακρόαση και διανομή σε διάφορες μορφές.

Αν φτιάχνετε demo, γράφετε τα κομμάτια της μπάντας σας, συνθέτετε μουσική για εικόνα, τηλεόραση ή παιχνίδια, ή αν ακόμα είστε περιορισμένοι από το πρόγραμμα που ήδη χρησιμοποιείτε, το Cubase Pro έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εφαρμογή. Κάθε θέμα στο μάθημα εστιάζει στην χρήση ειδικών εργαλείων για να επιτευχθεί το επιθυμητό μουσικό αποτέλεσμα. Οι εργασίες που ανατίθενται ανά μάθημα, παρέχουν την απαραίτητη hands-on εμπειρία που ενισχύει το ενδιαφέρον για περισσότερη μάθηση. Σε κάθε ενότητα δίδονται τα κατάλληλα Training Files για μελέτη στο σπίτι που βοηθούν ουσιαστικά στην κατανόηση των θεμάτων.

Το περιβάλλον και ο εξοπλισμός είναι ιδανικά αφού γίνονται στο πιο σύγχρονο ωδείο της χώρας, στην καρδιά της Αθήνας, σε αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και επτά σπουδαστές. Χρησιμοποιούν υπολογιστές Apple iMac τελευταίας γενιάς, Midi Keyboard με controllers και drum pads.

  • Μάθημα σε γκρουπ έως
    7
  • Διάρκεια σπουδών (μήνες)
    4
  • Εβδομαδιαία διάρκεια μαθήματος
    3 ώρες