Κρουστά

Όλο και πιο συχνά σε σχήματα μοντέρνας μουσικής προστίθεται στο rhythm section και σετ κρουστών. Η παρουσία των κρουστών σε οποιοδήποτε είδος μουσικής είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στόχος του μαθήματος είναι να κάνει γνωστά στους σπουδαστές ποικίλα ρυθμικά ρεύματα, άγνωστα μέχρι σήμερα στον τόπο μας και να ρίξει φως στα ήδη υπάρχοντα με την έννοια της βαθύτερης ανάλυσης και κατανόησης.

Ρυθμοί και κρουστά που συνθέτουν την αφρο-κουβανέζικη και βραζιλιάνικη μουσική, καθώς και η εφαρμογή τους στη σημερινή επονομαζόμενη μοντέρνα μουσική σκηνή αποτελούν μαζί με κάποιες σύγχρονες όψεις και τρόπους παιξίματος των κρουστών τον κύριο άξονα μελέτης του σπουδαστή.

Από το 4ο επίπεδο σπουδών, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα ομαδικά εργαστήρια κρουστών. Κάθε εργαστήρι διαρκεί έξι μήνες. Μέσα από τα Percussion Labs ο σπουδαστής έχει την ευκαιρία να επιλέξει και να μελετήσει σε βάθος μία από τις παρακάτω οικογένειες κρουστών:

 • Afro Cuban
 • Brasilian
 • West African
  Διάρκεια σπουδών και εβδομαδιαία χρονική διάρκεια μαθημάτων:

  Οι σπουδές χωρίζονται σε οκτώ επίπεδα.

  Τα μαθήματα είναι ατομικά, με εβδομαδιαία χρονική διάρκεια 40'.

  ✔️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ αναφέροντας στο "Θέμα" το μουσικό όργανο - μάθημα που σας ενδιαφέρει και την πόλη - περιοχή κατοικίας σας.