Ακροάσεις για την Ορχήστρα Gustav Mahler (GMJO) 2023
Εκπαιδευτικό Έτος 2023-2024

Ακροάσεις για την Ορχήστρα Gustav Mahler (GMJO) 2023

Η Αθήνα και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά έναν από τους σταθμούς για τις ακροάσεις της Gustav Mahler Jugendorchester. Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν σε 26 ευρωπαϊκές χώρες, με σκοπό τη στελέχωση της ορχήστρας για τις περιοδείες της την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024. Οι ακροάσεις της Αθήνας για τους ενδιαφερόμενους μουσικούς θα γίνουν στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Οι ακροάσεις GMJO είναι ανοιχτές σε Ευρωπαίους μουσικούς όλων των οργάνων της συμφωνικής ορχήστρας -εκτός των κρουστών- που έχουν γεννηθεί μεταξύ της 1.1.1997 και 1.1.2008.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προετοιμαστούν σε συγκεκριμένο ρεπερτόριο ανάλογα με το όργανο στο οποίο θα διαγωνιστούν. Το υποχρεωτικό πρόγραμμα των ακροάσεων είναι πάντοτε εξαιρετικά απαιτητικό, γι' αυτό οι υποψήφιοι παρακαλούνται να μελετήσουν με προσοχή την προκήρυξη του διαγωνισμού και τους όρους συμμετοχής.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 12 Νοεμβρίου 2023

Περισσότερες πληροφορίες: http://auditions.gmjo.at/

Αναλυτικές πληροφορίες - αιτήσεις συμμετοχής:
https://gmjo.at/en/probespiele-en/

Δείτε ΕΔΩ τους όρους συμμετοχής στις ακροάσεις

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στις ακροάσεις, πατήστε ΕΔΩ για την υποβολή της αίτησής σας επιλέγοντας την "Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  • 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής Unesco
    • Εκπαιδευτικό Έτος 2023-2024

    8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής Unesco

    Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπηρετώντας τα ιδανικά του Πολιτισμού και θέλοντας να καταστεί αρωγός των νέων μουσικών ταλέντων της πατρίδας μας, προκηρύσσει τον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής.