Διακρίσεις σπουδαστών στον 44ο διαγωνισμό "Ταλέντα Βραβεία Φίλωνα"
Νέα Σπουδαστών

Διακρίσεις σπουδαστών στον 44ο διαγωνισμό "Ταλέντα Βραβεία Φίλωνα"

Στον 44ο Διαγωνισμό “Ταλέντα Βραβεία Φίλωνα” διακρίθηκαν τρεις βιολονίστες που σπουδάζουν με τον καθηγητή μας Νίκο Μάνδυλα. 
Η Ellen Niemer, μαθήτρια στην B' Κατωτέρα τάξη βιολιού, απέσπασε Α' Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο και η Μαριάννα Σαμπροβαλάκη, μαθήτρια στην Α' Προκαταρκτική τάξη βιολιού απέσπασε Γ' Βραβείο στην κατηγορία "Μικρά ταλέντα", ενώ ο Αντώνης Μάνδυλας, εκτός από το Α' Βραβείο στην κατηγορία του, τιμήθηκε και με το ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Εξαιρετικής Διάκρισης, Ερμηνείας & Καλλιτεχνικής Απόδοσης «Μαίρη - Κεράνη Σοφιανού», το οποίο απονέμεται σε έναν συμμετέχοντα από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και όλα τα όργανα. 

Διάκριση και για τον Ευάγγελο Φάτσιο, μαθητή στην τάξη βιολιού της Νέλλης Οικονομίδου στο παράρτημα των Μελισσίων, ο οποίος απέσπασε Β' Έπαινο. 

Διακρίσεις και για δύο μαθήτριες πιάνου που φοιτούν στην τάξη της Πόπης Μαλαπάνη. Η Μαργαρίτα Σταύρου, μαθήτρια στην Κατωτέρα Σχολή Πιάνου, απέσπασε Γ' Βραβείο και η Μανταλένα Φλικ, μαθήτρια στη Μέση Σχολή Πιάνου, απέσπασε Έπαινο. 

Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για όσα πέτυχαν όλα τα παιδιά. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με την ίδια δημιουργική ορμή τη μουσική τους πορεία. Η αγάπη τους για τη μουσική θα τους συντροφεύει πάντα.