MENU
Το Κορυφαίο Ωδείο στην Ελλάδα

CV

Η Στεφανία Μοροζίνη είναι ερμηνεύτρια σύγχρονου τραγουδιού, καθηγήτρια φωνητικής και πιάνου με εμπειρία 10 χρόνων ως επαγγελματίας μουσικός. Για μία δεκαετία, έζησε και εργάστηκε στο Λονδίνο, ως soul, gospel, pop ερμηνεύτρια, αλλά και ως musical theatre performer. Παράλληλα, δίδαξε τραγούδι σε κάποιες από τις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου, όπως η δραματική σχολή ArtsEd και το ICMP (Institute of Contemporary Music Performance).
Σημεία σταθμοί στην πορεία της στο εξωτερικό υπήρξαν: 
-Συνεργασίες και περιοδείες με τους παγκοσμίως γνωστούς pop, soul και gospel καλλιτέχνες: Lukas Graham, Leona Lewis, KT Tunstall, Basement Jaxx, Alexandra Burke, Matt &Luke Goss, SEL Soul (SoulIISoul), Ill Camille.
-Συνεργασίες και ευρωπαικές περιοδείες με τις διεθνώς αναγνωρισμένες gospel χορωδίες και φωνητικά σύνολα του Λονδίνου London Contemporary Voices, West End Gospel Choir, The Kingdom Choir (Βασιλικός γάμος), IDMC Gospel Choir.
-Στο θέατρο εργάστηκε στη μουσικο-θεατρική παραγωγή ‘Μemorial’ της Alice Oswald στο Barbican Centre, στο Musical ‘Sister Act’ στο θέατρο ‘The Vaults’, τραγούδησε στα μεγαλύτερα φεστιβάλ Θεάτρου του Λονδίνου ‘West End Live’ και ‘Olivier Awards’ και στο θέατρο του West End ‘Prince of  Wales’.
-Στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο εργάστηκε για το BBC, ITV, Sky Arts, τραγουδώντας backing vocals σε πολλά talent shows, όπως το Αγγλικό X Factor, The Michael McIntyre Big Show, BBC Songs of Praise και Sing:Ultimate Acapella, καθώς και στο BBC Radio.
-Το 2019 της ζητήθηκε να είναι η σολίστ με την ‘Secret London Orchestra’, την ορχήστρα της μεγάλης εταιρίας παραγωγής events ‘Secret London’, με την οποία πραγματοποίησε sold out συναυλίες σε ευρύ κοινό.
-Το 2017 ίδρυσε το δικό της φωνητικό σύνολο και πρακτορείο τραγουδιστών ‘ProVoc Sessions Agency’ ,το οποίο παρείχε τραγουδιστές για μεγάλα δρώμενα και ιδιωτικά events, με αποκορύφωμα συναυλίες στο Buckingham Palace και στο Αγγλικό Κοινοβούλιο, καθώς και την οργάνωση τραγουδιστών για εταιρικές εκδηλώσεις πελατών όπως Netflix, TSB Bank, Milka Chocolate.
-Το 2015 ήταν σολίστ στο 32ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης Μουσικής Εκπαίδευσης (ISME) στο Glasgow Royal Concert Hall της Σκωτίας.
Στην Ελλάδα εχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και ιδιωτικά events και έχει συνεργαστεί με διαφορετικά σχήματα και μουσικούς, όπως το νεοσύστατο jazz σχήμα ‘Pied A Terre’, τον jazz κιθαρίστα Μάκη Αμπλιανίτη (Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Λιδάκης, Γιώργος Κοντραφούρης), τον κιθαρίστα και συνθέτη Νίκο Τερζάκη (Πασχάλης Τερζής, Μάριος Τόκας), το swing trio ‘One Note Stand’, τον Νίκο Γκιόλια (Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης) και το επαγγελματικό φωνητικό σύνολο En-Chor με μαέστρο τον Σάββα Ρακιντζάκη, με το οποίο, μεταξύ άλλων, τραγούδησε τον Ιούνιο του 2023 στο Φεστιβάλ ‘Λυρικός Νότος’ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

H Στεφανία είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Music Σύγχρονου Τραγουδιού από το Insitute of Contemporary Music Performance του University of East London (ICMP ) και κάτοχος Διπλώματος Musical Theatre από τη Δραματική Σχολή Associated Studios. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να διδαχθεί σύγχρονο τραγούδι από τους διεθνούς φήμης Leontine Hass (West End vocal coach), Scott Harrison, David Combes και κλασικό τραγούδι με την Kate Radmilovic (The Phantom of the Opera). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύνθεσης τραγουδιού που πραγματοποιήθηκαν από το University of Southern California (USC) Thornton School of Music καθώς και στο Μorley College του Λονδίνου. Ξεκίνησε σπουδές στο πιάνο και τα θεωρητικά στα πέντε της χρόνια στην Αθήνα με την Μερόπη Χρυσοβέργη και στα δεκαεπτά της απέκτησε το ABRSM Grade 8 στο Πιάνο. Κατέχει πιστοποίηση Instrumental & Vocal Licentiate από το Institute of Contemporary Music Performance.

Στεφανία Μοροζίνη

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΑΘΗΜΑ

Μοντέρνο τραγούδι