Αγαπημένες μουσικές-Τρίο με πιάνο | Σ. Τραυλός βιολί, Κ. Πάντζαρη βιολοντσέλο, Α. Ευαγγελάτου, πιάνο
Εκπαιδευτικό Έτος 2023-2024

Αγαπημένες μουσικές-Τρίο με πιάνο | Σ. Τραυλός βιολί, Κ. Πάντζαρη βιολοντσέλο, Α. Ευαγγελάτου, πιάνο

Με αφετηρία τις έξοχες μουσικές συνθετών του ρομαντισμού και όχι μόνο, ο βιολονίστας Σπύρος Τραυλός, η βιολοντσελίστα Καίτη Πάντζαρη και η πιανίστα Αντριάνα Ευαγγελάτου συναντώνται στη σκηνή της Αίθουσας Συναυλιών Φίλιππος Νάκας την Τρίτη 12 Μαρτίου για να αποκαλύψουν τις πιο μελωδικές πτυχές των αγαπημένων τους έργων, έργων που με τον πλέον ευαίσθητο και λυρικό τρόπο μιλούν μέχρι σήμερα στο θυμικό μας.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

G. Fauré
Andantino από το Πιάνο τρίο σε ρε ελάσσονα

F. Schubert
Andante con moto από το Πιάνο τρίο έργο 100 αρ. 2

J. Brahms
Allegro con brio από το Πιάνο τρίο έργο 8 αρ. 1

F. Mendelssohn
Andante con molto tranquillo από το  Πιάνο τρίο έργο 49 αρ. 1

S. Rachmaninoff
Ελεγεία αρ. 1

Ο Σπύρος Τραυλός γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία έξι ετών με τη Νάνσυ Τουφεξή και συνέχισε στην τάξη του  Βλαντισλάβ Χαλάψη στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας από όπου αποφοίτησε παίρνοντας το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί. 
Παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με διακεκριμένους μουσικούς. Διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο Καλλίπολης, ενώ από το 2007 είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Η Καίτη Πάντζαρη γεννήθηκε στο Μιλάνο. Σπούδασε βιολοντσέλο στο Ελληνικό Ωδείο με την Ντάνα Χατζηγεωργίου και μονωδία στο Απολλώνιο Ωδείο με την Καίτη Αποστολάκη. Έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή ως μονωδός και βιολοντσελίστα. Συμμετείχε σε συναυλία με τον Jean-Michel Jarre στο Hρώδειο, σε πολλές συναυλίες της ορχήστρας της ΕΡΤ καθώς και σε συναυλίες με τον Γιώργο Κατσαρό, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Σταμάτη Σπανουδάκη στο Παλλάς. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συμμετείχε σε συναυλίες με την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων,  καθώς και σε συναυλίες με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα, υπό τη διεύθυνση του Δαυίδ Ναχμία. Συνεργάστηκε επισης με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και συμμετείχε στη Bienalle Nέων Καλλιτεχνών στη Νάπολη. Πρόσφατα εξέδωσε τον πρώτο της δίσκο ως τραγουδίστρια, με τίτλο "Χιλιάδες βράδια" σε συνεργασία με τον πιανίστα Δαυίδ Ναχμία.

Η Αντριάνα Ευαγγελάτου γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική. Πήρε το πτυχίο της με άριστα παμψηφεί στην τάξη της  Πόπης Μιχαηλίδου (μαθήτρια A. Cortot) και το δίπλωμά της με Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο με τη διακεκριμένη πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου από το ωδείο Ν. Σκαλκώτας.
Παρακολούθησε σεμινάρια με τους D. Lively, V. Viardo, F. Jacquinot, Τ. Γουβέλη, Δ. Ευνουχίδου κ.ά. Είναι πτυχιούχος του Ειδικού Αρμονίας (τάξη Ευάγγελου Κοκκόρη - Ωδείο Φίλιππος Νάκας) και διδάσκει στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και στο Εθνικό Ωδείο Καλλίπολης.


 

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 | ΩΡΑ 20:30

TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 € | ΜΕΙΩΜΕΝΟ 5 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TICKETSERVICES

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ | ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 ΑΘΗΝΑ | ΤΗΛ.:  2103634000