20/01/2022

Σεμινάριο Τραγουδοποιίας με τη MAIKEN SUNDBY

Σεμινάριο Τραγουδοποιίας με τη MAIKEN SUNDBY

Σεμινάριο τραγουδοποιίας με τη Maiken Sundby

Αν σπουδάζετε μουσική, θέλετε να κάνετε τα πρώτα βήματα στη μουσική και στιχουργική δημιουργία και σας απασχολούν ζητήματα όπως "Πώς να αρχίσω;" "Φυσικός ήχος ή ηλεκτρονικά μέσα;" "Πώς θα υλοποιήσω τις ιδέες μου;" "Ποιοι είναι οι κατάλληλοι ερμηνευτές για τη μουσική μου;" παρακολουθήστε το Σεμινάριο Τραγουδοποιίας με τη Μάικεν Σούντμπι.

Με μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της μουσικής από το πρώτο μισό του 19ου αιώνα, την jazz και το Great American Songbook μέχρι τη σύγχρονη μουσική δημιουργία, οι σπουδαστές θα βρουν έναν χώρο έμπνευσης και συνεργασίας υπό την καθοδήγηση μιας τραγουδοποιού που έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα σε υψηλής αισθητικής ακούσματα. Η Maiken Sundby θα μοιραστεί τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη της για τη μουσική με τους συμμετέχοντες και θα τους δείξει το δρόμο για να ξεκινήσουν τα δικά τους projects.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα κομμάτια τους στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς όλων των οργάνων και τραγουδιστές που έχουν μουσικές ή και στιχουργικές ιδέες και ψάχνουν να βρουν τον δρόμο για την υλοποίησή τους.

Γεννημένη στη Νορβηγία, η Μάικεν Σούντμπι αποφοίτησε από μουσικό σχολείο και στη συνέχεια σπούδασε στο London Centre of Contemporary Music (Bachelor's Degree in Music Performance & production). Διδάσκει από το 2014, ενώ δεν παύει να ηχογραφεί για την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, να συμμετέχει σε albums με καλλιτέχνες που υπηρετούν διαφορετικά στυλ μουσικής ("Papercut", "Mulele Matondo","Common Sense" ) και να δημιουργεί δικά της projects, όπως το συγκρότημα "Of Embla". Γράφει η ίδια μουσική και στίχους και εμπνέεται από τη νορβηγική λαογραφία και τα διαφορετικά στυλ παραδοσιακής μουσικής. Η αγάπη της για τις "μουσικές του κόσμου" καταγράφεται περίτρανα στις παραγωγές στις οποίες έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα. Η Μάικεν Σούντμπι διδάσκει φωνητική στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

 


To σεμινάριο θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Δίδακτρα: 90 €


ΠΕΜΠΤΗ 20 / ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΠΕΜΠΤΗ 3 / ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
ΩΡΕΣ 18:00 - 20:00

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 ΑΘΗΝΑ | ΤΗΛ.: 210 3634000

* Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις για την παρακολούθηση εκδηλώσεων στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Covid 19:

• Oι θεατές άνω των 18 ετών θα πρέπει να επιδείξουν
- έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης

• Οι θεατές κάτω των 18 ετών θα πρέπει να επιδείξουν
- έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
ή αρνητικό εργαστηριακό Rapid test ανίχνευσης αντιγόνου των τελευταίων 48 ωρών ή αρνητικό εργαστηριακό τεστ μοριακού ελέγχου PCR των τελευταίων 72 ωρών ή, εναλλακτικά, έγκυρη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self test) των τελευταίων 24 ωρών.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.

 


Μπορείτε, εάν θέλετε, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής: