18/10/2019

Τιμητική πρόσκληση από το Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Τιμητική πρόσκληση από το Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Μετά από τιμητική πρόσκληση από το Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς προς το Ωδείο Φίλιππος Νάκας και στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων από την ίδρυση του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, 25 σπουδαστές πιάνου της τάξης της Φανής Καραγιάννη πραγματοποίησαν μουσική εκπαιδευτική εκδρομή στην πόλη της Καστοριάς και στο Δημοτικό Ωδείο την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ήταν πολύ πλούσιο και, εκτός από μια περιήγηση στην πολή όμορφη πόλη της Καστοριάς και στα αξιοθέατά της, περιελάμβανε: 
-   Υποδοχή μετά μουσικής από  τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς
-  "Ο ήχος του καμβά", συναυλία των σπουδαστών της τάξης πιάνου της Φανής Καραγιάννη (Ωδείο Φίλιππος Νάκας)
-  Διάλεξη-σεμινάριο “Οι σιωπηλές εικόνες ζωντανεύουν” (Η μουσική μαγεία του κινηματογράφου) της Στέλλας Δαλαμπίρα, απόφοιτης και καθηγήτριας του Ωδείου Φίλιππος Νάκας
Ήταν μια υπέροχη όσο και εποικοδομητική Κυριακή στην πανέμορφη Καστοριά, με ξεναγήσεις και πολλές δραστηριότητες. Με τη μουσική, φυσικά, πάντα παρούσα! Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στη διοίκηση του Ωδείου και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του Δ.Σ., κύριο Χριστόδουλο Πετσάλνικο και την Καλλιτεχνική Διευθύντρια, κυρία Μαρία Καραγιάννη για τη θερμή υποδοχή, τη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία.