22/07/2021

Σου χαρίζουμε το μουσικό όργανο που θα σπουδάσεις!

Σου χαρίζουμε το μουσικό όργανο που θα σπουδάσεις!

Το ταξίδι σας στη μουσική αρχίζει με τις καλύτερες προοπτικές - αποκτήστε δωρεάν το όργανο που θα σπουδάσετε!

Κάθε χρόνο, οι νέοι σπουδαστές του Ωδείου Φίλιππος Νάκας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μιας σημαντικότατης προσφοράς σε μουσικά όργανα, μιας προσφοράς που εκτιμάται ιδιαιτέρως από όλους εκείνους που, στο ξεκίνημα των μουσικών τους σπουδών, δε χρειάζεται να διαθέσουν χρήματα για την αγορά οργάνου.

Φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτής, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, παραδοσιακό κλαρίνο και μπουζούκι γίνονται για πάντα δικά σας με την εγγραφή σας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας για το διδακτικό έτος 2021-2022, ενώ για τους σπουδαστές πιάνου, το Ωδείο παραχωρεί ένα όρθιο πιάνο, για έναν ολόκληρο χρόνο!

Αποκτήστε το δικό σας μουσικό όργανο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση, η εγγραφή σας στο Ωδείο για ολόκληρο το διδακτικό έτος 2021-22.


✔️ Δηλώστε το ενδιαφέρον σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Το κεντρικό κτίριο του Ωδείου Φίλιππος Νάκας βρίσκεται στην Αθήνα, Ιπποκράτους 41. Παραρτήματα του Ωδείου λειτουργούν στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.

Για περισσότερες πληροφορίες
 τηλεφωνήστε στο 2103634000.

[Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των δωρεάν μουσικών οργάνων και των οργάνων σε προνομιακή τιμή ΕΔΩ]