06/02/2019

Ακροάσεις για τις υποτροφίες Berklee

Ακροάσεις για τις υποτροφίες Berklee

Berklee World Scholarship Tour

Ακροάσεις για υποτροφίες - σεμινάρια

 

Εάν ασχολείστε με τη μοντέρνα μουσική, πιστεύετε στον εαυτό σας και θέλετε να επενδύσετε στο επαγγελματικό σας μέλλον, σκεφτείτε τις σπουδές στο Berklee College of Music, το μεγαλύτερο κολέγιο μοντέρνας μουσικής του κόσμου. Ελάτε πιο κοντά στο όνειρό σας να φοιτήσετε στο Berklee, κερδίζοντας μία υποτροφία χιλιάδων δολαρίων. Οι ακροάσεις διοργανώνονται στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας για 25η συνεχή χρονιά την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου.

Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Global Academic Partner του Berklee, υποδέχεται στο πλαίσιο των live auditions τον συνθέτη, ενορχηστρωτή, διευθυντή ορχήστρας Matthew Nicholl που επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Ωδείο Φίλιππος Νάκας με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Berklee για θέματα διεθνών σχέσεων και τον Marek Dykta, αναπληρωτή διευθυντή Admissions Office. 

Θα πραγματοποιηθούν δύο σεμινάρια την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου: 

ΩΡΑ 17:30 

Ο Μ. Dykta θα μιλήσει για τα προγράμματα σπουδών του Berklee και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τις ακροάσεις και συνεντεύξεις (Admissions Info session). Θα απαντήσει επίσης στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων. Θα ακολουθήσει Workshop με θέμα:  "Ηow to get a scholarship" με τη συμμετοχή σπουδαστών του Ωδείου. 

ΩΡΑ 19:30
Workshop "Effective rehearsal techniques" με τον Μ. Nicholl & με τη συμμετοχή καθηγητών του Ωδείου

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερα για τη συνεργασία με το Berklee College of Music ΕΔΩ.


ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ | ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 ΑΘΗΝΑ | ΤΗΛ.: 210 3634000