Σύστημα Teddy

Για ηλικίες από 22 μηνών έως 4 ετών

Σίγουρα χαίρεστε με κάθε του καινούριο βήμα, κάθε του καινούρια λέξη. Καιρός να ενθουσιαστείτε ανακαλύπτοντας κι άλλα 'κρυφά' ταλέντα του παιδιού σας. Φανταστείτε τα παιδιά σας να τραγουδούν, να χορεύουν, να 'αφουγκράζονται' και να κατανοούν τη μουσική.

Ένα μικρό αρκουδάκι, με πολύ σημαντική παρουσία σε όλα τα μαθήματά μας στο Ωδείο, χαρίζει το όνομά του στο σύστημα αυτό, το οποίο απευθύνεται σε νήπια από είκοσι δύο μηνών έως τεσσάρων ετών.

Η μουσική τους προσφέρει ασφάλεια, ικανοποίηση, ηρεμία. Και κάτι παραπάνω: είναι ένα σημαντικότατο ερέθισμα που τα βοηθά να προχωρήσουν με μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα από το ένα στάδιο ανάπτυξης στο επόμενο.

Aπό τα παιδιά σ' αυτή τη φάση της ζωής τους δεν απαιτούμε να μάθουν να τραγουδούν με σωστή φωνή ή να μάθουν να απομνημονεύουν τα λόγια των τραγουδιών και τους στίχους των ποιημάτων. Είναι κατόρθωμα να θυμηθούν ίσως κάποιες λέξεις, κάποιες κινήσεις ή κάποια ρυθμικά μοτίβα. Όλο το μάθημα βασίζεται στην επανάληψη, στα αγαπημένα θέματα των παιδιών της ηλικίας αυτής (το Νηπιαγωγείο, η Θάλασσα, τα Γενέθλια, η Παιδική χαρά) και την κατανόηση του ρυθμού μέσα από τη χρήση κυρίως κρουστών οργάνων. Τα μέλη της ομάδας διασκεδάζουν, συνεργάζονται, υπακούουν σε κανόνες, έτσι ώστε μέσα από τη δημιουργική αυτή μουσική ώρα να διευκολύνεται και να ομαλοποιείται η προσαρμογή τους στην οικογένεια του παιδικού σταθμού.

✔️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ αναφέροντας στο "Θέμα" το μουσικό όργανο - μάθημα που σας ενδιαφέρει και την πόλη - περιοχή κατοικίας σας.