Ταχύρυθμο Αρμόνιο

Με στόχο τη μουσική καλλιέργεια ενηλίκων με περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο για σπουδές, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας σχεδίασε ταχύρυθμα συστήματα για πιάνο, κιθάρα και αρμόνιο.
Τα συστήματα αυτά απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μουσική χωρίς να διαθέσουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους για μελέτη, αλλά και σε εκείνους που στο παρελθόν αποπειράθηκαν να μάθουν μουσική, αλλά αποθαρρύνθηκαν από τον όγκο και την πολυπλοκότητα των κλασικών σπουδών.

Εστιάζουν κυρίως στην πρακτική εξάσκηση και εξασφαλίζουν ταχύτατα αποτελέσματα. Σε λίγους μόνο μήνες ο σπουδαστής θα μπορεί να παίζει στο πιάνο, την κιθάρα ή το αρμόνιο, γνωστά κομμάτια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου όλων των στυλ.

Στα ταχύρυθμα συστήματα ενηλίκων η εκμάθηση της βασικής θεωρίας γίνεται την ώρα του μαθήματος και δεν υπάρχει υποχρέωση για συμμετοχή σε εξετάσεις. Το μάθημα είναι ατομικό (40΄). Η συνολική διάρκεια των σπουδών είναι δύο εννεάμηνα.

✔️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ αναφέροντας στο "Θέμα" το μουσικό όργανο - μάθημα που σας ενδιαφέρει και την πόλη - περιοχή κατοικίας σας.