Δημήτρης Μώρος: Oλοκληρωμένη Θεωρία Μουσικής
Νέα Καθηγητών

Δημήτρης Μώρος: Oλοκληρωμένη Θεωρία Μουσικής

Η κατανόηση της θεωρίας της μουσικής αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση κάποιου μουσικού οργάνου.

Σκοπός του βιβλίου "Ολοκληρωμένη Θεωρία Μουσικής" του Δημήτρη Μώρου είναι η παρουσίαση της θεωρίας με τρόπο απλό και κατανοητό. Στο πρώτο μέρος καλύπτεται η ύλη της θεωρίας και στο δεύτερο μέρος υπάρχουν ασκήσεις που βοηθούν στην καλύτερη κατανόησή της.

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα πάρει τα απαραίτητα εφόδια, έτσι ώστε η εκμάθηση του οργάνου που έχει επιλέξει να γίνει μια ευχάριστη διαδικασία.

Ο Δημήτρης Μώρος συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο Φίλιππος Νάκας από το 2006 στη διασκευή και την επιμέλεια βιβλίων για κλασική κιθάρα, πιάνο, αρμόνιο και μπουζούκι. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, το 2011 εκδόθηκε το βιβλίο του "Ακόρντα για τα πλήκτρα" και το 2015 το βιβλίο του με τίτλο ''Το πιάνο στην ελληνική λαϊκή μουσική''. Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας διδάσκει ανώτερα θεωρητικά και προετοιμάζει μαθητές για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα μουσικά σχολεία.