Συναυλία λήξης του Εργαστηρίου "Τα Χάλκινα της ΚΟΑ"
Εκπαιδευτικό Έτος 2022-2023

Συναυλία λήξης του Εργαστηρίου "Τα Χάλκινα της ΚΟΑ"

Μια χαρούμενη, πολυσυμμετοχική συναυλία πραγματοποιείται την Τρίτη 9 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, σηματοδοτώντας τη λήξη του φετινού Εργαστηρίου Χάλκινων Πνευστών. Την επιμέλεια του εργαστηρίου έχουν κορυφαίοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, μέλη του Συνόλου "METALLON" με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.

Με  βασικό στόχο την ανακάλυψη της χαράς της μουσικής μέσα από την ομαδική εργασία, τη γνωριμία με το ορχηστρικό ρεπερτόριο, αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας νέων μουσικών με τους έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς των Χάλκινων Πνευστών της Κ.Ο.Α., το εργαστήριο διοργανώθηκε για 9η χρονιά, δίνοντας χαρά σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Στη συναυλία λήξης του εργαστηρίου θα συμμετάσχει η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου Φίλιππος Νάκας υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Παπαπέτρου.


ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2023

ΩΡΑ 19:30 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € - 5 € (εκπτωτικό)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Megaron.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  • Εργαστήριο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών
    • Εκπαιδευτικό Έτος 2022-2023

    Εργαστήριο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

    Για 9η χρονιά η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας συνδιοργανώνουν τη σειρά εργαστηρίων για χάλκινα πνευστά. Κορυφαίοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών καλούν μουσικούς χάλκινων πνευστών όλων των ηλικιών και επιπέδων να ανακαλύψουν έναν διαφορετικό και εξαιρετικά διασκεδαστικό τρόπο μελέτης της μουσικής.