Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Μουσικής Επιλογής, πέρα από τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα που προσφέρει το Ωδείο Φίλιππος Νάκας σε όλα τα όργανα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα ειδικά ολιγομελή εργαστήρια.
ΩΡΑ 11:00 - 12:00 Film Scoring με τον Γιάννη Άννινο. Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.
ΩΡΑ 12:00-14:00 Music Chef με τη Δέσποινα Ματθαιοπούλου
Ελάτε να αυτοσχεδιάσουμε μουσικές «συνταγές» με μαράκες και φακές!
Ένα δίωρο σεμινάριο με στόχο μια σύγχρονη προσέγγιση διδασκαλίας των μουσικών εννοιών, μέσα από την καθημερινότητα των παιδιών και τις επιρροές τους από το διαδίκτυο.
Για γονείς, παιδαγωγούς, μουσικούς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο που έρχεται σε επαφή με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
ΩΡΑ 13:00 - 15:00 Μουσική Παραγωγή με τον Μιχάλη Παπαλεοντίου / 2 Τμήματα (Cubase & Ableton) Δημιουργήστε ένα μουσικό κομμάτι σε 45 λεπτά Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.
ΩΡΑ 13:00 - 14:00 Τεχνική Alexander με τον Στέλιο Κατσατσίδη. Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.
ΩΡΑ 16:00 - 17:00 Professional Keyboards and Computer Music Songwriting με τον Χρήστο Τρεσίντση. Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ.
Τα εργαστήρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό ωδείο | Ιπποκράτους 41, Αθήνα | Για κράτηση θέσης: ΤΗΛ.: 2103634000