Εργαστήριο Άρπας με τη Felice Pomeranz & συναυλία σπουδαστών
Εκπαιδευτικό Έτος 2022-2023

Εργαστήριο Άρπας με τη Felice Pomeranz & συναυλία σπουδαστών

Η Felice Pomeranz είναι καθηγήτρια άρπας στο Berklee College of Music και εκείνη που ουσιαστικά ξεκίνησε το τμήμα άρπας στο Berklee το 2002, είναι δε τιμή για το Ωδείο Φίλιππος Νάκας να τη φιλοξενεί για δεύτερη φορά στις 22 και 23 Μαρτίου σε  σεμινάριο άρπας και αυτοσχεδιασμού.

Aπόφοιτος του New England Conservatory στην κλασική και την jazz άρπα και η μοναδική αρπίστρια που πήρε Master's Degree σε σπουδές jazz. Διδάσκει συχνά σε σεμινάρια και παίζει σε φεστιβάλ στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Καραϊβική. Οι μεταγραφές της για την άρπα και τα εκπαιδευτικά DVD που έχει εκδώσει (Jazzy Beginnings, Harp in the Band) είναι πολύ δημοφιλή στην Αμερική. Το βιβλίο της "Berklee Harp", ένα βιβλίο ασκήσεων για αρπίστες, είναι το πρώτο βιβλίο για άρπα που εκδίδεται από το Berklee Press. Πρόσφατα εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της "Contemporary Etudes for Harp". H F. Pomeranz διευθύνει το δίκτυο "The Guilded Harps" στη Βοστόνη και έχει αποσπάσει Lifetime Achievement Award από την American Harp Society.

Το σεμινάριο της Felice Pomeranz θα λήξει με συναυλία των μαθητών άρπας στο NakasCafe, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ.