Cubase Masterclass Course

 


Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, το Cubase αντιπροσωπεύει την αιχμή της σύγχρονης μουσικής τεχνολογίας και παρέχει μοναδικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή κάθε είδους μουσικής. Γι' αυτό άλλωστε και το συναντάμε σε κάθε Studio.Το Cubase Certification Course παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εξοικειωθούν και να ενισχύσουν της γνώσεις τους στην μουσική παραγωγή, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη έκδοση του κορυφαίου λογισμικού της Steinberg, το Cubase Pro.

Το μάθημα ξεκινά με την εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας και τις δυνατότητες του Cubase. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ηχογραφούν και να επεξεργάζονται Midi και Audio εκτελέσεις, ενώ παράλληλα ακούν και εμπεδώνουν το μουσικό και ηχητικό αποτέλεσμα, διαφορετικών πρακτικών στην ηχογράφηση και επεξεργασία.

Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο υλικό οι σπουδαστές εξοικειώνονται με τεχνικές μίξης χρησιμοποιώντας τα equalizers, τους δυναμικούς επεξεργαστές, τα εφέ και το automation για να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή παραγωγή, έτοιμη για ακρόαση και διανομή σε διάφορες μορφές.

Αν φτιάχνετε demo, γράφετε τα κομμάτια της μπάντας σας, συνθέτετε μουσική για εικόνα, τηλεόραση ή παιχνίδια, ή αν ακόμα είστε περιορισμένοι από το πρόγραμμα που ήδη χρησιμοποιείτε, το Cubase Pro έχει όλα τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εφαρμογή. Κάθε θέμα στο μάθημα εστιάζει στην χρήση ειδικών εργαλείων για να επιτευχθεί το επιθυμητό μουσικό αποτέλεσμα. Οι εργασίες που ανατίθενται ανά μάθημα, παρέχουν την απαραίτητη hands-on εμπειρία που ενισχύει το ενδιαφέρον για περισσότερη μάθηση. Σε κάθε ενότητα δίδονται τα κατάλληλα Training Files για μελέτη στο σπίτι που βοηθούν ουσιαστικά στην κατανόηση των θεμάτων.

Το περιβάλλον και ο εξοπλισμός είναι ιδανικά αφού γίνονται στο πιο σύγχρονο ωδείο της χώρας, στην καρδιά της Αθήνας, σε αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και επτά σπουδαστές. Χρησιμοποιούν υπολογιστές Apple iMac τελευταίας γενιάς, Midi Keyboard με controllers και drum pads.

Τι είναι το Cubase;

Το λογισμικό (πρόγραμμα) Cubase της εταιρείας Steinberg, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μουσικής παραγωγής, με μεγάλη ιστορική διαδρομή. Η πρώτη (μόνο MIDI) έκδοσή του κυκλοφόρησε το 1989, ήταν το πρώτο λογισμικό που εγκαινίασε την ενορχήστρωση σε γραφικό περιβάλλον, μια τεχνική απεικόνισης η οποία υιοθετήθηκε από σχεδόν κάθε λογισμικό DAW (Digital Audio Workstation) μέχρι σήμερα.

Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ από τότε. Το Cubase Pro μπορεί να χρησιμοποιείται στη σύνθεση, την ηχογράφηση, επεξεργασία και μίξη ήχου και MIDI. Προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία που ολοκληρώνουν κάθε μουσική δημιουργία. Είναι εφοδιασμένο με μια τεράστια ποικιλία από εικονικά όργανα (VST Instrument) και επεξεργαστές εφέ, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες άλλα όργανα και εφέ τρίτων κατασκευαστών, μέσα από το πρωτόκολλο VST (Virtual Studio Technology). Cubase Masterclass Course

μαθήματα γίνονται μόνο με φυσική παρουσία στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα κάθε Τρίτη ή Πέμπτη ώρα 18:00 - 21:30

Γίνετε Power User στο Cubase | Τα πάντα από τη Θεωρία έως την Πράξη [4μηνο course - Μαθήματα 1 φορά/εβδομάδα]  

Το περιβάλλον και ο εξοπλισμός είναι ιδανικά αφού γίνονται στο πιο σύγχρονο ωδείο της χώρας, στην καρδιά της Αθήνας, σε αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και επτά σπουδαστές. Χρησιμοποιούν υπολογιστές Apple iMac τελευταίας γενιάς, Midi Keyboards με controllers και drum pads. 


Με το πέρας του μαθήματος θα είστε σε θέση:

 

* Η προσφορά ισχύει για 5 μήνες μετά από την ημερομηνία εγγραφής στο course (αναγράφεται στην απόδειξη των διδάκτρων) και μόνο για μαθητές που έχουν παρακολουθήσει το σχετικό course στο Steinberg Training Center του Ωδείου Φίλιππος Νάκας. Δεν συνδυάζεται με άλλου είδους έκπτωση.

 

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 210 3634000. ΔΙΔΑΣΚΩΝ

Παναγιώτης Κωστάλας