Άρτεμις Παπαδάκι

Άρτεμις Παπαδάκι

Φλάουτο - Φλάουτο με ράμφος

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο φλάουτο (Δίπλωμα Άριστα παμψηφεί-Ωδείο Φ. Νάκας),στο πιάνο (Δίπλωμα Άριστα παμψηφεί-Ωδείο Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής), στο φλάουτο με ράμφος (τμήμα Παλιάς Μουσικής-Ωδείου Φ. Νάκας-Άριστα παμψηφεί) και στα Θεωρητικά (Πτυχίο Αρμονίας-Άριστα, Ελληνικό Ωδείο) στην Ελλάδα.

Με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης συνέχισε τις σπουδές της στο φλάουτο, Baroque φλάουτο και μουσική δωματίου, στο Lemmensistuut, Leuven, Βελγίου με τους Frank Theuns και Wim Brabants.

Παρακολούθησε μαθήματα φλαόυτου μα τον Παναγιώτη Δράκο και τον Berten d' Hollander (καθηγητή στη Μουσική Ακαδημία της Κολωνίας και του Lemmensistuut του Βελγίου).

Παρακολούθησε: Σεμινάρια φλάουτου με τον Vincent Convrint και την Emily Beynon (Μέλη της Ορχήστρας Concertgebou του Amsterdam). Σεμινάρια-Μαθήματα μπαρόκ Μουσικής κοντά στους Timothee Mac Gee (Καθηγητή Πανεπιστημίου του Toronto), Paul Dombrecht (Καθηγητή του Βασιλικού Ωδείου των Βρυξελλών), του Γιάννη Παπαγιάννη και την Κατερίνα Κτώνα. Σεμινάρια Χορωδιακής Τέχνης στο Δήμο Αθηναίων. Μουσικοπαιδαγωγικών στο Κ.ΣΥ.Μ.Ε. και στο Ινστιτούτο Kodaly και μαθήματα τραγουδιού με την Μαρία Θωμά.

Eίναι ιδρυτικό μέλος του συνόλου Μοσικής Μπαρόκ 'Affectus', με το οποίο από το 1993 δίνει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Έχει διδάξει σε διάφορα σχολεία (1οκαι 2οΔημ. Σχολείο Π. Ψυχικού, Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης).

Ήταν μέλος της χορωδίας Αθηνών, της χορωδίας του Δήμου Αθηναίων και της 'Fons Musicalis'.

Έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Κύπρου, τις συμφωνικές ορχήστρες των Δήμων Αθηναίων, Ρεθύμνου, καθώς και με διάφορα σύνολα Μουσικής Δωματίου στην Ελλάδα και στο Βέλγιο.

Είναι μέλος της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής της ΕΡΤ, της μικρής ορχήστρας της παιδικής σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μετέχει σε παραγωγές της κεντρικής σκηνής, μετέχει σε παραγωγές της κεντρικής σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και παράλληλα διδάσκει.

Είναι πτυχιούχος του Βιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.