Κωνσταντίνος  Γιωτάκης

Κωνσταντίνος Γιωτάκης

Βιολί

ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Γεννηθείς στα Ιωάννινα στις 18/9/73. Από την ηλικία των 8 ετών εκδήλωσα την επιθυμία να γνωρίσω τον κόσμο της μουσικής και συγκεκριμένα για την μάθηση του βιολιού. Τα πρώτα μαθήματα έλαβα στο τοπικό ωδείο της πόλης μου το 'Τσακάλωφ' μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Συνέχισα στην Αθήνα όπου κατόπιν Πανελλαδικών Εξετάσεων, μετέβην για να σπουδάσω στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου από το οποίο και αποφοίτησα με επιτυχία το 1992. Παράλληλα με τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο παρακολούθησα μαθήματα βιολιού και ανώτερων θεωρητικών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Στην τάξη του Σπύρου Στεργίου και υπό την επιμέλεια του Βύρωνα κολάση αποφοίτησα το 1993 με πτυχίο βιολιού και βαθμό Άριστα.

Στην τάξη του Σπύρου Κλάψη αποφοίτησα το 1992 με το πτυχίο Αρμονίας.

Ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία υπηρετώντας και πάλι την μουσική στην Στρατιωτική Μουσική της 8ης Μεραρχίας Ιωαννίνων ως βασικό στέλεχος.

Την μέχρι εδώ πορεία μου έχει εμπλουτίσει με ευχάριστες εμπειρίες, η συμμετοχή μου σε ποικίλες συναυλίες με Συμφωνικές Ορχήστρες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σήμερα είμαι καθηγητής Μουσικής στα σχολεία της δημόσιας εκπαίδευσης και παράλληλα παραδίδω μαθήματα βιολιού στο ωδείο Φ. Νάκας.