Κωσταντής Καμπάνης

Κωσταντής Καμπάνης

Βιολοντσέλο

 
Οι προπτυχιακές του σπουδές ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση διπλώματος βιολοντσέλου με καθηγητή το διεθνούς φήμης σολίστα Σωτήρη Ταχιάτη από το Αττικό Ωδείο με βαθμό 'Άριστα Παμψηφεί' και πτυχίων ανωτέρων θεωρητικών με καθηγητή τον Παναγιώτη Αδάμ από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας με βαθμό 'Άριστα'. Συνέχισε τις σπουδές του στο University of York στη Μεγάλη Βρετανία από όπου απέσπασε Master of Arts στη μουσική τεχνολογία και σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής. Εκεί διατέλεσε μέλος της συμφωνικής ορχήστρας του πανεπιστημίου και παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια και master classes για τις τεχνικές ερμηνείας στο βιολοντσέλο, τόσο της μπαρόκ όσο και της σύγχρονης μουσικής.

Έχει διατελέσει μέλος στις συμφωνικές ορχήστρες Χαλκίδας, Ρεθύμνου, Intrarte και Μουσικού Σχολείου Πειραιά, όπως και session μουσικός σε ηχογραφήσεις και ζωντανές εμφανίσεις με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κρίστι Στασινοπούλου, Αντώνη Λιβιεράτο, Μαίρη Δαλάκου, Χρήστο Αλεξόπουλο, Rous και Φοίβο Δεληβοριά.

Υπό το καλλιτεχνικό όνομα Woofer έχει κυκλοφορήσει CD στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Hitch-Hyke records όπου είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση, προγραμματισμό synthesizers, τσέλο, φωνές και τη μουσική παραγωγή. Έχει επίσης συνεργαστεί ως παραγωγός στο CD με τίτλο Κόκκινες Μπογιές της μουσικοσυνθέτιδας Μαίρης Δαλάκου που κυκλοφορεί από την ίδια εταιρία. Δουλειά του έχει παρουσιαστεί ζωντανά σε χώρους όπως το Κύτταρο και η Πανευρωπαική Γιορτή της Μουσικής. Τέλος στις δραστηριότητές του περιλαμβάνεται εκτός από τη διδασκαλία του τσέλου και αυτή της μουσικής τεχνολογίας σε επίπεδο ΙΕΚ.

Επίσημη σελίδα στο myspace:
http://www.myspace.com/woofergr
Επίσημη σελίδα στο facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=284981565839&ref=ts